Бързи кредити онлайн

За нас

Кредихелп ООД е небанкова финансова институция предоставяща бързи парични заеми на физически лица с доказан и недоказан доход. Кредихелп ООД има разрешително от БНБ като финансова институция с решение №BGR00214 от 2010 година и e регистрирана като администратор на лични данни съгласно с решение №293379. С появата си на българския пазар компанията стартира с персонал от 40 служители и 4 офиса на територията на гр. София. Постепенно през годините семейството на Кредихелп се увеличава , за крако време малката компания Кредихелп се превръща в компания със сериозно прсъствие и национално покритие. Към края на 2016г. разкритите офиси са 54 в 39 града, а броя на служителите възлиза на повече от 950. Съгласно закона за защита на личните данни. Притежаваме SSL сертификат, който гарантира сигурност на цялата информация, която ни предоставяте онлайн. Предлагаме бърз кредит от 100 до 5000 лв. Нашият стремеж е да сме гъвкави и адаптивни към Вашите нужди и затова сме единствената компания, която предлага всички опции за кандидатстване и контакт с клиентите ни - бърз кредит в офис, бърз кредит онлайн, бърз кредит с лично посещение в дома или на удобно за вас място, или по телефона. Отпускането на кредитите става в рамките на няколко минути при подадена заявка за онлайн бърз кредит през уеб страницата ни или за няколко часа при посещение в наш офис или след среща с наш Кредитен Консултант.

Нашата мисия

Кредихелп е динамично развиваща се компания, в която ценим личните качества на всеки един служител и се стремим да вървим заедно напред. Следвайки максимата „ Предай нататък!“, ние подкрепяме амбициите на служителте си и им осигуряваме реалната възможност да сбъднат мечтите си. Водени от желанието и стремежа да помагат, те от своя страна успяват да осигурят максимална удовлетвореност на клиентите ни. Ние създаваме възможности и препоставки, както за постигане на поставени цели, така и за решаване на възникнали проблеми. С разнообразните си финансови продукти ние подкрепяме, стимулираме и осигуряваме възможност за развитие на нашите клиенти.

Нашата визия

За кратко време от малка компания с млади и изпълнителни с ентусиазъм служители. Кредихелп се превърна в стабилен, надежден и предпочитан от работодател и партньор. Нестихващият ни стремеж да създаваме нови финансови продукти , гъвкавостта и прозрачността в модела на работа поставя Кредихелп на челни позиции по удовлетвореност на клиентите.

Какво предлагаме

Разработените от нашите специалисти бързи кредити са напълно приспособени към потребностите и възможностите на всеки от нашите клиенти. Погасителните планове са с равни седмични, двуседмични или месечни погасителни вноски. Тъй като ние безкрайно държим на коректността при нас няма защо да се притеснявате от скрити такси и комисионни. Възможностите за кандидатстване за кредит са практически неограничени.

ОНЛАЙН

Можете да попълните формата за кандидатстване, да подпишете договор и да получите своя бърз кредит без да ставате от компютъра! В рамките на минути Вие ще получите отговор, а няколко минути след това ще Ви бъде преведена и сумата, за която сте одобрен.

ЧРЕЗ КОНСУЛТАНТ

Ако предпочитате личния контакт, ние Ви предлагаме опцията да кандидатствате за кредит чрез Кредитен Консултант. Ако във Вашия район има наш Консултант, Вие можете да се срещнете с него когато и където Ви е удобно. Когато кандидатствате чрез Консултант, можете да очаквате отговор в рамките на до 12 часа. Голяма част от нашите Консултанти са мобилни, услуга предлагана за първи път в България! Те са оборудвани с таблети и специален софтуер, който винаги е с тях. Това значително ще ускори процеса по обработка на документите Ви и съответно отговора Ви по искане за кредит ще бъде по-бърз.

В ОФИС

Можете да кандидатствате за бърз заем в някой от нашите 43 офиса. Вижте ги ТУК

ПО ТЕЛЕФОНА

На телефон 0700 15 250, който е на цената на един градски разговор, ще Ви очакват нашите специално обучени оператори, за да приемат Вашето искане за кредит или за да отговорят на въпроси, които имате.

Нашите клиенти

Всеки човек понякога има нужда от помощ. Затова ние даваме равен шанс на всеки да кандидатства и да получи своевременно желаната от него сума. Разбира се, за да предоставим паричен заем, ние трябва да сме сигурни, че клиента разполага с достатъчно средства, за да може спокойно да обслужва своя кредит. Ние работим еднакво добре със служители от държавният сектор, хора наети в частни фирми, собственици на малък бизнес, селскостопански производители и т.н.

Обслужване

Credihelp си извоюва име на най-гъвкавата компания в бранша предлагайки на своите клиенти най-разнообразни възможности за кандидатстване и погасяване на кредитите. В компанията работят квалифицирани и опитни специалисти, които поддържат високия стандарт на на обслужване.

Нашите служители са обучени да спазват високите стандарти на компанията. Независимо от начина по който изберете да кандидатствате за бърз кредит, Вие ще бъдете обслужени експедитивно, компетентно и любезно. На Ваше разположение са нашите специалисти в онлайн кредитирането, с които можете да се свържете чрез живия чат на сайта. Операторите в нашия кол център са на Ваше разположение при възникнали въпроси, а в лицето на мобилните ни Кредитни Консултанти можете винаги да очаквате надежден и компетентен партньор.

Сума

100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1200
1400
1600
1800
2000

Месеци

3
4
5
6
7
8
9
10
11
Сума на кредита - лв
Срок на кредита в месеци -
Дата на първа вноска -
Виж СЕФ