Мнение за бързи кредити
За да можем да подобряваме услугите, които предлагаме, ние се нуждаем от Вас. За нас обратната връзка с нашите клиенти е от първостепенна важност. Ще бъдем благодарни за Вашите мнения, препоръки, съвети и коментари! Можете да ги изпращате на този адресВзех бърз кредит за минути и то без да излизам от вкъщи. Такова удобство не съм очаквал, много ми хареса!

Красимир Ж.

Супер сте! Трябваше ми кредит до заплата и реших да взема от вашия. Обслужиха ме бързо и любезно, ако ми се наложи, пак бих взела!

Ивет Р.

Получих ваша брошура и реших да се възползвам. Попаднах на изключително любезен Консултант, който много ми съдейства и получих пари на заем буквално след 2 часа.

Николай Н.

Не бях теглила бърз кредит досега и малко се притеснявах. Във вашия офис във Велико Търново бях консултирана ясно и компетентно и страховете ми бяха разсеяни! Остава ми само една вноска по кредита и със сигурност ще се възползвам отново от услугите ви!

Иванка М.

Изключително приятно съм изненадана от удобствата, които предлагате. Тъй като съм в град, където нямате офис, разгледах сайта ви и реших да кандидатствам за онлайн бърз кредит. За няма и минути попълних заявката и получих парите си! Бързо и лесно!

Виолета Я.

Страхотни сте! Друго си е човек да има на разположение някого, на когото знае, че може да се разчита! Винаги, когато имам нужда от пари на заем, се обръщам към вас! Продължавайте така!

Илия Л.

Случайно попаднах на ваш промоционален щанд в Разград. Служителите ви бяха безкрайно отзивчиви и мили, и така ме спечелихте за клиент! Най-доброто място за получаване на бърз кредит, препоръчвам ви!

Лилия Е. 

Сума

100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1200
1400
1600
1800
2000

Месеци

3
4
5
6
7
8
9
10
11
Сума на кредита - лв
Срок на кредита в месеци -
Дата на първа вноска -
Виж СЕФ