Статии за бързи кредити

Пари на заем – едно добро решение за динамичното ежедневие

На кого не се е случвало да има спешна нужда от паричен заем? Всички знаем, колко непредвидим и динамичен е днешния живот. 
Не всеки има приятели и познати, на които да разчита във важен момент, а и невинаги е добро решение да се взимат пари на заем
от близки хора. Във важен за вас момент винаги може да разчитате на небанковите финансови институции. Те са специализирани в отпускането на бързи кредити. 
Процедурите са леки и бързи, средствата се отпускат максимално бързо. Това е незаменимо предимство, когато парите са спешни. Повечето компании предлагат гъвкави възможности за връщането на кредита – и като размер на вноските, и като начини на внасяне на парите.
 Важно е, преди да вземете своя бърз кредит, добре да прецените своя бюджет – приходи и разходи. Когато направите добър анализ на финансовите си възможности, вие ще можете с лекота да обслужвате своя кредит, да се възползвате от програмите за лоялни клиенти, от опцията за рефинанс (където се предлага) и да поддържате добра кредитна история, благодарение на която ще можете да взимате все по-големи суми при по-добри условия. Така в лицето на избраната от вас финансова институция вие ще имате партньор, на който да разчитате във важните за вас моменти.


Google


Бърз кредит – подходящ ли е за мен?Когато имате нужда от пари на заем, един от най-достъпните и практични варианти да се сдобиете със сумата, която ви е необходима, е изтеглянето на бърз кредит.

Преди да подпишете своя договор за бърз кредит, добре е да помислите и да прецените, дали това е най-добрият вариант за вас. Кога вземането на пари на заем от кредитна институция е точно за вас?

 

- Когато е изскочил непредвиден разход, който трябва да се поеме.

 

- Когато работите на трудов договор и имате регулярни доходи.

 

- Когато финансовото ви затруднение е временно и не е много голямо.

 

- Когато искате да разсрочите един разход на по-малки вноски, които са по-лесни за покриване.

 

- Когато сте сигурни, че в близкото бъдеще ще получите приходи.

 

Ако разпознавате себе си в три или повече от гореизброените, значи един бърз кредит е идеалният вариант за вас и вашата нужда от средства.

Кой е най-добрият бърз кредит за мен?

 

Когато имате нужда от пари на заем, един от най-достъпните и практични варианти да се сдобиете със сумата, която ви е необходима, е изтеглянето на бърз кредит.

Преди да подпишете своя договор за бърз кредит, добре е да помислите и да прецените, дали това е най-добрият вариант за вас. Кога вземането на пари на заем от кредитна институция е точно за вас?

 

  • ·        Когато е изскочил непредвиден разход, който трябва да се поеме.

  • ·        Когато работите на трудов договор и имате регулярни доходи.

  • ·        Когато финансовото ви затруднение е временно и не е много голямо.

  • ·        Когато искате да разсрочите един разход на по-малки вноски, които са по-лесни за покриване.

  • ·        Когато сте сигурни, че в близкото бъдеще ще получите приходи.

 

Ако разпознавате себе си в три или повече от гореизброените, значи един бърз кредит е идеалният вариант за вас и вашата нужда от средства.

Бърз кредит – спасение при спешна нужда от пари

 

Бързите заеми са най-бързия, лесен и удобен начин да покриете своите неочаквано възникнали разходи. В днешния забързан и динамичен живот нещата се променят толкова бързо, че не винаги успяваме да предвидим всеки разход или ситуация. Независимо дали идва първият учебен ден, а нямате средства, за да купите необходимото за вашето дете, искате да зарадвате обичан човек със страхотен подарък, има нужда от неочаквана поправка в дома или сметките този месец са по-големи, отколкото сте очаквали – един бърз кредит винаги би ви свършил работа. Защо той е най-доброто решение за дребните финансови затруднения? 

 

 

 

Облекчена процедура. За да получите бърз кредит е необходимо да имате единствено валидна лична карта и да отговаряте на възрастовите изисквания на компанията, в която кандидатствате. Бързите  кредити се отпускат без изписването на тонове документи и доказване на доходи, както е при банковите кредити.

 

 

Бърз отговор. Когато кандидатствате за бърз кредит, получавате отговор в рамките на до няколко часа. Това е изключителен плюс, когато имате нужда от сумата спешно.  

 

Изплащане на заема на части. Така успявате да поемете разхода си веднага, а го изплащате на вноски, съобразени с възможностите ви. По този начин бюджетът ви не се товари и вие с лекота управлявате средствата си.

 

 

Възможност за бърз кредит онлайн. Някои компании предлагат възможността да кандидатствате за своя бърз кредит без да ставате от компютъра си. Така спестявате дори повече време, което е от  изключителна  важност за ангажираните и натоварени хора, които искат да си спестят обикалянето по офиси и срещите с кредитни консултанти.

Бърз кредит онлайн

 

 
Онлайн кредитирането набира скорост и предвид предимствата, които то предлага, това е съвсем нормално.

Ето няколко бързи и полезни съвета, които да ви ориентират в света на бързите онлайн кредити.

1. Такси за кандидатстване

В повечето случаи, когато кандидатствате за бърз кредит онлайн, от вас няма да бъде искано да заплатите никакви такси. Тъй като обаче винаги има изключения, не се притеснявайте да попитате дали все пак има някакви такси, за какво са и в какъв размер са.

2. Какви документи ще ми трябват

Единственият документ, от който имате нужда когато кандидатствате за бърз кредит през интернет, е лична карта. Данните от нея се попълват в онлайн формуляр и това е достатъчно. Проверете дали компанията, в която кандидатствате за кредит, е администратор на лични данни и дали притежава SSL сертификат, който гарантира, че информацията, която предоставяте онлайн, е защитена.

3. Размер на отпусканата сума

Сумата, която може да ви бъде отпусната зависи изцяло от политиката на компанията, която отпуска кредитите. Обикновено тя варира между 100 и 1000 лв. Някои компании, като CrediHelp, отпускат и по-големи суми – до 2000 лв.

4. Колко бързо ще получа необходимата ми сума

Сроковете варират от няколко минути до няколко часа. По правило получавате парите си много по-бързо, отколкото когато кандидатствате в офис или чрез Кредитен Консултант. В CrediHelp ще получите отговор до 20 минути.

5. Как ще внасям вноските по кредита си

Има най-различни варианти, но най-често предпочитаните са по банков път или чрез EasyPay. Те спестяват време и улесняват клиентите максимално.

Бърз кредит – едно добро решение на временните финансови затруднения

 

Бързият кредит не е дългосрочно решение на финансовите затруднения. Истината е, че той е прекрасно и лесно решение на временни финансови затруднения. Причината този вид кредит да е познат като „бърз кредит“ е изключително кратките срокове, в които той се отпуска. Те варират от няколко минути до максимум един ден. Самият бърз кредит може да се раздели  на няколко основни вида подкредити: бърз кредит до заплата, бърз потребителски кредит и бърз кредит онлайн.
  
 Бърз кредит до заплата 

Това е сума, обикновено до 400 лв., която може да вземете за период от няколко седмици. Името му подсказва, че това е кредит, с който да покриете разходи, които имате, докато получите заплатата си.  

 Бърз потребителски кредит 

Този вид бърз кредит е по-голям. Той обикновено варира между 1000 лв. и 3000 лв. Типично вноските са месечни, понякога двуседмични. Това е кредит изключително подходящ за по-големи разходи разпределени за по-дълъг период от време. Може да се възползвате от бърз потребителски кредит  ако имате нужда от средства за почивка, ремонт на автомобила или дребен ремонт у дома, за да платите различни такси за обучение или за здравни услуги, да закупите електроуреди и т.н.   

 Бърз кредит онлайн 

При него могат да се вземат малки и по-големи суми. Голямото предимство на бързият кредит онлайн е удобството. Кандидатстването  става чрез попълването на онлайн формуляри. Можете да го направите от вкъщи, от работа или през мобилния си телефон. Одобрението при кандидатстването за бърз онлайн кредит в повечето случаи е до минути, което го прави особено удобен, когато сумата е необходима спешно. Някои компании предлагат само кандидатстване онлайн, а подписването на договор става в офис. Ние в CrediHelp ценим високо вашето време и затова сме разработили процес, при който не само кандидатстването за кредит, но и подписването на договора и получаването на сумата става без да ставате от компютъра си.

За една добра кауза

 

Макар да сме финансова институция и да се занимаваме с отпускането на бързи кредити, ние в CrediHelp знаем, че парите губят своята стойност, ако с тях не се помага на онези, които имат нужда от помощ. Ето защо ние отделихме част от това, което сме спечелили, за да помогнем на жените и децата на България, които са в неравностойно положение. На 19-тото издание на Годишния благотворителен базар, организиран от Женския международен клуб, CrediHelp дари средства за тази прекрасна кауза. Целият екип на CrediHelp е изключително горд със своя принос!
Бързите кредити – навременна помощ

 

Бързите кредити не спират да набират популярност. Макар мнозина да ги отричат те продължават да заемат сериозно място на пазара за кредитиране и да печелят нови и нови потребители. В следващите редове ще се опитаме да ви обясним по-подробно какво бърз кредит и защо е толкова популярен.

Бързите кредити все повече се утвърждават като идеален начин за справяне с неочаквано възникнали разходи или като удобен вариант за покриване на разходите по пътуване, обучение, подарък, поемане на медицински разходи и др.

За първи път услугата бърз кредит се появява на българския пазар около 2000 г. Оттогава и до днес компаниите, които предлагат бързи заеми се множат с огромни темпове. Анализ на пазара през последните години показва, че делът на заемите, вземани за кратък период от време нараства за сметка на тези, вземани за по-дълги срокове.

Компаниите, които се занимават с отпускането на бързи потребителски кредити се наричат небанкови финансови институции и са регистрирани от БНБ. Ние ви съветваме да проучвате компаниите, с които мислите да работите и да се спирате само на такива с доказана история и утвърдено присъствие.

Повечето небанкови финансови институции работят посредством кредитни консултанти. Това са хората, чрез които потребителите кандидатстват за своите заеми. Те събират необходимите данни и ги предоставят за обработване. В зависимост от вътрешните правила и изисквания на съответната компания се преценява, дали на клиентът може да бъде отпусната исканата сума.

Друг начин на кандидатстване, който набира популярност, е онлайн кандидатстването за кредит. Някои компании предлагат възможността да кандидатствате онлайн, а да подпишете договор и да получите парите си чрез консултант. Ние предлагаме опцията не само да кандидатствате, а да подпишете договора си и да получите парите си, без никакви срещи и уговорки – изцяло онлайн. Услугата „Онлайн кредит“ е отлична възможност за динамичните и заети хора, които обичат нещата да стават бързо, лесно и без излишна бюрокрация.

Погасяването на вноските става на различни интервали, най-често двуседмични или месечни, в зависимост от условията на договора. Погасяването на вноските може да става по банков път, в офис на компанията или директно на кредитния консултант, който ви обслужва.

За лоялните си клиенти голяма част от компаниите предлагат опцията „рефинанс“. Това означава, че ще можете да изтеглите нов кредит, с който да погасите оставащите вноски от стария и да използвате останалата сума по ваше желание. Можете да кандидатствате за рефинансиране на даден кредит и в друга кредитна институция, т.е. не е задължително да направите рефинанса в същата компания, от която сте взели кредита.

Големите небанкови финансови институции разполагат с кол центрове, на които можете да се обадите за всякаква информация и разяснения. Обучени оператори са на ваше разположение, за да можете да зададете въпросите, които ви интересуват и да сте винаги информирани относно вашия кредит.

Потребителите често се интересуват защо лихвите по бързите кредити са по-високи от тези на кредитите предлагани от банките. Това е така, защото процедурите по разглеждане на документите и отпускането на кредитите са много по-облекчени и по-бързи. В повечето случаи небанковите финансови институции отпускат кредити на клиенти, на които банките са отказали. Това носи своите рискове и се налага компаниите да компенсират с по-високи лихви.

Когато кандидатствате за онлайн кредит или за кредит чрез консултант, на вас ще ви бъде предварително обяснено колко и за какъв период от време ще трябва да върнете, за да можете да вземете адекватно и информирано решение и да нямате затруднения по обслужването на кредита си.

Надяваме се информацията да е била полезна за вас.

Какво трябва да знам, когато тегля бърз кредит?

 

Бързите кредити са изключително удачен вариант да се справите с неочаквано възникнали разходи. Дали за спешен ремонт на колата, за пътуване, за медицински разходи или подаръци, възможността да получите бързо и лесно пари, с които да се справите със ситуацията, е безценна. Бързият кредит дава възможност да използвате накуп цялата сума, която ви е нужна и да я изплащате на части. За да бъде всичко наред с вземането и връщането на кредита, добре е да следвате няколко правила:

 Проучете компанията, която сте избрали за ваш кредитор  

 Пазарът е залят с предложения за бързо кредитиране. За ваше удобство и сигурност проучете компанията/компаниите, на които сте се спрели. Можете да разгледате сайтовете им, да потърсите информация в интернет, да си направите среща с техен служител или да разпитате приятели. Ако работите с утвърдени компании, вероятността да останете недоволни или неприятно изненадани отпада. 

 Питайте, питайте, питайте   

Не ви е ясно какво означава даден термин? Не разбирате клауза от договора си? Не сте наясно защо нещата се правят по даден начин? Питайте. Питайте онлайн, питайте Кредитния Консултант, питайте по телефона, не се притеснявайте да задавате въпроси. Разберете всичко, което ви интересува, какъв е ангажимента, който поемате към компанията, както и това, което тя ще ви предостави в замяна.

  Преценете добре възможностите си 
 
 Не забравяйте, че след като вземете кредит, помогнете си с него за каквото е било нужно, трябва и да го върнете. Още преди да сте подписали договора си обмислете добре нещата. Сметнете вноските си, преценете дали за вас е по-удачно да върнете кредита бързо и с по-малко оскъпяване, но на по-големи вноски, или за по-дълъг период, с по-малки вноски и по-голямо оскъпяване. Пресметнете ежемесечните си разходи, извадете ги от доходите си и вижте дали сумата, която ви остава, е достатъчно, за да можете спокойно да обслужвате кредита си.

 Бъдете лоялни     

Кредитните компании високо ценят своите лоялни клиенти. За тях се изготвят специални програми, отпускат се по-големи суми, дават се преференциални условия и пр. Когато прецените добре разходите си и плащате вноските си навреме, вие изграждате връзка със своята кредитна компания, в резултат на която ще получавате по-добри предложения и ще можете да изградите едно дългосрочно сътрудничество, основаващо се на взаимно доверие и сигурност.Съвети за вълшебна Коледа

 
1.Планирайте

Спонтанността е нещо прекрасно, но когато осъзнаете колко много неща за вършене са се събрали, стресът започва. Не чакайте последния момент, планирайте нещата колкото можете по-отрано – храна, подаръци, украса, партитa, бюджет, отделете по малко време за всяка стъпка и така ще си спестите излишни нерви, които иначе могат да развалят празника.


2.Опростявайте

Искате да приготвите милион ястия, няколко различни вида сладки, да създадете украсата си сами и да се видите с всичките си приятели, всичко това докато вършите ежедневните си задължения? Помислете как да си спестите излишните неща, за които нямате време. Опростете менюто, вместо много и различни неща, пригответе малко, но наистина страхотни лакомства. Дайте на децата да направят украсата, така ще ги ангажирате за няколко часа, а и вместо китайски гирлянди ще имате нещо, което наистина има стойност. Съберете приятелите си накуп, идете да покарате кънки, или просто се съберете на по бира, така ще си спестите необходимостта да се видите с всеки поотделно, а и със сигуност ще е много по-весело! Бъдете изобретателни :)


3.Наслаждавайте се на момента

Някои хора толкова се стресират по празниците, че забравят да им се наслаждават. Посетете някои от Коледните базари, изпийте чаша греяно вино, послушайте празнична музика и се отпуснете. В крайна сметка Коледа е за да бъдем с обичаните хора и да си припомним всички хубави неща, с които живота ни е дарил.


4.Разпределете разходите си

Понякога многото разходи събрани в кратък период от време затрудняват много от нас. Разпределете разходите си за по-дълго време и ще можете да ги поемете по-лесно. Така ще успеете да зарадвате важните за вас хора с подаръци, ще подсигурите празничната трапеза или ще си позволите мечтаното пътуване без да натоварвате бюджета си излишно. Малък потребителски кредит би ви свършил идеална работа. Можете да разгледате нашите предложения и да изберете това, което би ви свършило най-добра работа.


5.Направете нещо хубаво за някой, който не познавате

Да, знаем че само по Коледа всички се сещат да бъдат добри. Но това не значи, че и вие трябва да бъдете като останалите! Малък жест към непознат ще ви накара да се почувствате страхотно. Дали ще оставите коледен бакшиш, ще нахраните нуждаещ се или ще подарите няколко играчки на сираци – няма значение! Спрете някого на улицата и му подарете картичка и усмивка, гарантираме, че емоцията ще си струва.

Сума

100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1200
1400
1600
1800
2000

Месеци

3
4
5
6
7
8
9
10
11
Сума на кредита - лв
Срок на кредита в месеци -
Дата на първа вноска -
Виж СЕФ