Въпроси за бързите кредити

Как да разбера дали съм одобрен?

След като сте кандидатствали за своя бърз кредит и сте потвърдили параметрите по кредита и истинността на предоставените данни, ще получите съобщение на телефонния номер, посочен за контакт, дали желаният от Вас кредит е одобрен. В случай че Вашия онлайн кредит е одобрен, съобщението ще съдържа код за потвърждение, с който ще трябва да подпишете документите по отпускането на Вашите пари на заем. Веднага след въвеждането на кода парите ще бъдат преведени по посочената от Вас банкова сметка.

Не получих потвърдителен имейл или SMS. Какво да направя?

Ако не сте получили изпратеният от нас имейл, проверете кутията си за СПАМ, ако и там не е получен, свържете се с нас и ние ще го изпратим отново.
Ако не сте получили SMS със становище по Вашия бърз онлайн кредит до 15 мин след разговора с Кредитният Инспектор, свържете се с нас и ние ще го изпратим отново.

Откъде да взема парите?

Парите ще бъдат преведени по Вашата лична банкова сметка, която сте ни предоставили при попълването на формуляра. Това е най-сигурният начин за парични разплащания и е единственият който защитава и двете страни, и ги предпазва от грешки или злоупотреби.

В кои градове на страната работите?

Онлайн продуктите на Credihelp се предлагат в цялата страна. Може да кандидатствате и чрез Kонсултант или в офис.

Защо да избера точно вас?

Защото сме утвърдена компания, която оперира на българския пазар от три години. Имаме над 550 служители и 27 офиса в цялата страна. Ние имам разрешително от Българска Народна Банка за финансова институция и имаме SSL сертификат, с който гарантираме Вашата онлайн сигурност. Развиваме се и се разрастваме непрестанно, като се стремим постоянно да подобряваме качеството на услугите, които предлагаме. С грижа за нашите клиенти ние създаваме продукти и погасителни планове съобразени с нуждите им.

Има ли допълнителни такси и скрити клаузи?

НЕ. Ние в Credihelp изключително много държим на прозрачността и коректността. Всичко, което трябва да знаете, е описано в договора Ви. Ако има нещо, за което имате нужда от разяснения, не се колебайте да се консултирате с нас.

Какви са погасителните планове, които предлагате?

Предлагаме богат избор от потребителски кредити с различни схеми на погасяване, от които можете да изберете тази, който най-много подхожда на нуждите Ви. За всеки от тях има подробна информация, която можете да получите онлайн или чрез разговор с наш Консултант на телефон 0700 15 250 на цената на един градски разговор.


За колко време ще получа отговор дали съм одобрен?

Ако кандидатствате за онлайн кредит ще получите отговор до 20 минути. Ако предпочитате да кандидатствате чрез Кредитен Консултант, отговорът ще ни отнеме до 12 часа.


Защо получих отказ?

Тъй като нашата най-голяма ценност е коректността, ние държим нашите клиенти да са откровени и коректни с нас така, както ние с тях. Когато кандидатствате за кредит Credihelp извършва проверка на кредитоспособността Ви въз основа на вътрешните си правила. Резултатът от тази проверка е най-важната предпоставка за нашето решение.

Беше ми отказан кредит. Кога мога да кандидатствам отново?

Можете да кандидатствате отново след три месеца. Изключение са случаите, когато бърз онлайн кредит Ви е бил отказан поради невалиден документ за самоличност. Можете да кандидатствате и преди изтичането на този срок, ако междувременно се е случила промяна в материалния Ви статус (например започнали сте по-добре платена работа).

Какво да направя, ако не мога да платя навреме?

Предлагаме падежни дати съобразени с Вашите възможности, за да нямате трудности при изплащането Вашия бърз кредит. Ако въпреки това имате проблеми, можете да се свържете с Вашия Кредитен Консултант или да се обадите на телефон 0700 15 250

Имате ли преференциални условия за редовните си клиенти?

Ние високо ценим лоялните си клиенти и специално за тях предлагаме преференциални условия за получаване на бързи потребителски кредити като улеснени процедури, по-бързо одобрение, получаване на по-големи суми и др.

Мога ли да погася предсрочно заема си и какви са условията за това?

Всеки от нашите клиенти има възможността да погаси задълженията по своя бърз онлайн кредит когато сметне за добре. За начините да направите това можете да се свържете със своя Консултант или да се обадите на телефон 0700 15 250

Защо се изисква толкова лична информация?

Нашите кредити се отпускат без поръчители или залог. Това е бързо, удобно и лесно за нашите клиенти. За да можем да преценим кой е най-подходящия за Вас продукт, ние имаме нужда от информация. Тя ще бъде използвана от нашите Кредитни Консултанти при вземането на решение каква сума да бъде отпусната и за какъв период от време. Колкото по-достоверна и подробна е информацията, която ни предоставите, толкова по-адекватно решение ще можем да вземем. По този начин сътрудничеството ни с Вас ще бъде максимално ползотворно и за двете страни.

Какво е рефинанс?

Рефинансът е услуга, която предлагаме на нашите лоялни клиенти. Тя дава възможността за вземане на нов заем, с който да покриете последните няколко вноски от предния заем, а останалата сума да се използва по Ваше желание.
За да получите рефинанс Вие трябва да сте плащали навреме вноските си и да Ви остават няколко вноски по кредита.
Рефинансът може да се използва и за погасяване на оставащи вноски по заем, който е взет от друга финансова институция.
Можете да кандидатствате за рефинанс онлайн, в офис или чрез Кредитен Консултант.

Сума

100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1200
1400
1600
1800
2000

Месеци

3
4
5
6
7
8
9
10
11
Сума на кредита - лв
Срок на кредита в месеци -
Дата на първа вноска -
Виж СЕФ