Вземи сега
Бърз кредит


Бърз кредит или Бърз заем е неголяма парична сума, която се отпуска изключително бързо - от няколко минути до няколко часа. Компаниите, които се занимават с отпускането на такива кредити се наричат небанкови финансови институции и CrediHelp е една от водещите на пазара. Бързите кредити са удачно и навременно решение за внезапно възникнали разходи, като например посрещането на медицински разходи, непланирано пътуване, ремонт на автомобила или апартамента, покриването на комунални сметки, купуването на подарък и др. Предимството на вземането на този вид пари на заем е улеснената процедура, по която те се отпускат. С помощта на един бърз заем, по-голям разход би могъл да се раздели на няколко вноски и така той може да се посрещне, без да натоварва излишно бюджета. Това е особено важно, когато бюджетът не поволява да се изхарчи голяма сума пари навднъж, или ако е възникнало нещо изненадващо. Бърз кредит може да използвате и ако просто искате да се поглезите с подарък или пътуване. Друго сериозно предимство на бързия кредит е улеснената процедура по отпускането му. Докато в банка трябва да попълните тонове документи и да чакате с дни, небанковите финансови институции са опростили целия процес, за да спестят време и усилия на клиентите си. От нас Вие може да получите бърз кредит по няколко начина:

- бърз онлайн кредит - като попълните тази заявка. Ще получите отговор до 20 минути и ако сте одобрен, вашите пари на заем ще бъдат преведени до минути след одобрнието.
- бърз кредит през Кредитен Консултант - Можете да се обадите на 0700 15 250, на цената на един градски разговор и да уговорите среща с някой от нашите Кредитни Консултанти, които ще попълнят вашето искане за кредит и ще ви консултират и асистират във всичко, свързано с вашия бърз кредит.
- бърз кредит през офис на компанията - вижте офисите ни тук .

Сума

100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1200
1400
1600
1800
2000

Месеци

3
4
5
6
7
8
9
10
11
Сума на кредита - лв
Срок на кредита в месеци -
Дата на първа вноска -
Виж СЕФ