Бърз кредит
Ето и печеливши от томболата „Спечели толкова пари, колкото си взел“ 

Теглени на 22-08-2016 
1. Манчо Пърлев, гр. София 
2. Илиян  Кръстев , гр. Берковица
3. Кристиян Александров, гр. Видин

Теглени на 15-08-2016 
1. Антоанета Станкова, гр. Перник 
2. Галя Антонова, гр. Монтана 
3. Ангел Ангелов, гр. София 

 теглене на 08-08-2019 
 1. Владимир Малюков, гр.Благоевград 
2. Юлиан Тодоров , гр.Монтана
3. Николай Ангелов, гр. София 

 Желаем успех на всички участници!Защо да изберем CrediHelp, ако имаме нужда от бързи пари на заем?

CrediHelp продължава да помага и през новата 2016 година – на всички вас, когато имате нужда от бързи пари. Често се случва да изхарчим по-бързо парите, с които разполагаме и да трябва да чакаме заплатата си, която ни се струва, че ще дойде след много време. А до тогава? В такива случаи имаме нужда от пари на заем, за да покрием разходите си. Добре е след това да имаме план за връщане на кредита. Обикновено той се плаща на вноски за няколко месеца, в зависимост от размера на кредита.

Защо да изберем бърз кредит от CrediHelp?

Когато имате нужда от бърз кредитCrediHelp ви дава възможност лесно и бързо да вземете пари на заем без скрити такси и комисионни. Вие определяте периода за връщане, а сумата за връщане ще е ясна още преди да вземете кредита.

Когато нямате време да обикаляте из града – бърз кредит изцяло онлайн – без да ставате от компютъра. Бързия кредит онлайн изисква регистрация онлайн, а след одобрение до 20 минути, желаната сума ще бъде преведена на сметката ви. Това е наистина удобно. Получавате и онлайн профил, от където лесно може да следите статуса на кредита ви.

Когато ви трябва сигурно и надеждно място – когато взимате кредит, трябва да се уверите, че мястото и човек, от когото взимате пари на заем са сигурни и няма да ви излъжат. Не се доверявайте лесно на хора, които ви казват, че са кредитори или представители на кредитни компании. Непременно трябва да потърсите легитимни документи, изложени в офиса или на уебсайта. Регистрираните кредитни компании притежават удостоверение за регистрация от БНБ, както и удостоверение за регистрация при Комисия за защита на личните данни.

 

 бърз кредит онлайн

бърз кредит за коледаВесели празници и много подаръци с CrediHelp

Коледа е очакван празник за всички семейства и приятели. Добро настроение, уютна атмосфера и хубави емоции. Разбира се всичко това идва и с много подаръци, с които да зарадваме близките си на този светъл празник. Но заплатата преди Коледасякаш никога не е достатъчна. CrediHelp може да ви помогне с бързи кредити, които да вземете за кратко време. За всички нови онлайн клиенти предлагаме и опция за бърз кредит с 0 % лихва. Повече информация може да намерите на  https://www.credihelp.bg/byrzkredit/CrediHelp ви дава възможност да зарадвате най-любимите си хора с прекрасни подаръци.

Препоръчително е да направите калкулация на всички разходи, които ви предстоят през Декември и през Януари, за да можете спокойно да посрещнете празниците. Обикновено точно тези месеци имаме повече разходи, отколкото приходи. CrediHelp предлага решение в такива случаи и Ви дава възможност да вземете бърз кредит, за да може без притеснение да посрещнете тези разходи. Този тип заем е изключително подходящ, тъй като получаването му става доста лесно и бързо. Можете да вземете бърз заем от търговски офис на CrediHelp - https://www.credihelp.bg/map/, както и онлайн. За да получите нашия бърз онлайн кредит се изисква единствено да попълните онлайн формуляра за кандидатстване. Само за няколко минути ще получите отговор дали сте одобрен.

По време на коледните и новогодишните празници повечето магазини, основно тези които предлагат продукти онлайн предлагат изключително изгодни намаления. Това е доста подходящо време и за пазаруване, за да зарадвате себе си или близките си. В такива случаи заплатата Ви може и да не е достатъчна, за да се възползвате от промоциите. CrediHelp отновопредлага решение - заем до заплата! Единственото, което трябва да направите е да изберете желаната сума (до 2000 лв.) и парите ще бъдат преведени на Вашата банкова сметка изключително бързо.

Направете тази Коледа специална за Вас и Вашето семейство. Посрещнете Нова Година на някое хубаво място и се забавлявайте, за да започне Новата 2016 година са вземете лесно и бързо. 


Бърз кредит – кога да вземем без колебание и кога не

 

Мненията за бързите кредити са противоречиви, но това не променя факта, че хората се възползват от тях все по-често. За да можете да вземете бърз кредит и да си помогнете, без да се притеснявате за последствията, ето кои са нещата, които трябва да имате предвид.

Вземете бърз кредит, когато имате нужда от неголяма сума за кратък период. Колкото по-бързо го изплатите, толкова по-малко ще се оскъпи.

Вземете бърз кредит, когато имате стабилен доход и можете да пресметнете разходите си така, че да ви остава достатъчно, за да го обслужвате.

Вземете пари на заем от кредитна институция, когато ви остават няколко дни до заплата. Кредитите до заплата за кратки срокове често не просто имат добра лихва, а нямат никаква.

Вземете бърз кредит, когато в близкото бъдеще предвиждате допълнителни приходи, с които да го погасите.

Вземете бърз кредит, когато сте преценили, че наистина се нуждаете от него, не прибързано или лекомислено, а след внимателно обмисляне и анализиране на плюсовете и минусите.

Не взимайте бърз кредит, ако нямате постоянни доходи.

Не взимайте бърз кредит, ако след като от приходите извадите разходите си и сумата, която ви остава, не е достатъчна да покривате вноските по него.

Не взимайте бърз кредит, ако обстоятелствата ви притискат и не ви позволяват да обмислите рационално ситуацията.

Ако имате предвид тези елементарни правила, то за вас един бърз кредит би бил адекватно и удачно решение в моменти на временно финансово затруднение, каквато е и целта на този вид парични заеми. Така ще можете да обслужвате своя бърз кредит спокойно и да разчитате на нов, когато имате нужда от такъв, без да се натоварвате излишно и да се затруднявате при изплащането му.Посрещнете есента с бърз кредит от CrediHelp!

 

Ето че преди да се усетим лятото вече е към своя край и есента чука на вратата! Заедно с нея идват нови емоции, преживявания и…разходи. За щастие почти няма битов разход, който да не можете да посрещнете с бърз кредит от нас. Сумите, които предлагаме стигат до 3000 лв., така че спокойно можете да вземете бърз кредит както за дребни разходи, така и за по-сериозни.

Един от първите есенни харчове е свързан с учениците. Набавянето на всички необходими учебници, пособия и дрехи може сериозно да разклати семейния бюджет. Точно тогава би било идеално да си помогнете с бърз кредит, съобразен с нуждите ви, който след това можете с лекота да погасявате на малки вноски, докато сте осигурили всичко необходимо за вашия ученик!

През есента много хора се подготвят за зимните разходи за отопление. Ако не разчитате на класическото парно или климатик, а предпочитате твърдото гориво, можете да се заредите отрано с необходимите ви материали! Можете да си помогнете с бърз кредит, с който да си осигурите спокойствие и топлина за задаващите се студени дни.

Някои от нас пък оставят за последните слънчеви дни важни ремонти, като слагането на изолация или подмяната на дограмата. И за тези немалки разходи може да си помогнете с бърз кредит. С пари на заем можете да покриете целия разход или път някаква част, която не ви достига. Не забравяйте внимателно да сравните офертите, които получавате и не спестявайте! Това са ремонти, които се правят веднъж на десетилетия, колкото по-качествени са те, толкова по-дълъг ще бъде животът им, а и ще изолират много по-добре и ще спестите от пари за отопление!

Есенните задачи и разходи далеч не са една или две! За щастие за всяка от тях, ние сме на ваше разположение. Малък или голям, за кратко или за по-дълго, един бърз кредит взет в подходящия момент може да ви спести много главоболия и да ви осигури това, от което се нуждаете!
Онлайн бърз кредит – гаранция за добри условия, коректност и бързина

 

Когато дойде моментът, в който имате спешна нужда от пари на заем (а всички знаем, че това може да се случи на всеки), трябва да разгледате възможностите, с които разполагате. Ако предпочитате да сте независими и не искате да вземате пари от приятели, тъй като това често води до усложняване на отношенията, държите на бързината и дискретността – то онлайн кредитът е правилния избор за вас.

Освен бързия отговор и почти мигновения превод на сумата, за която сте одобрени, онлайн кредитите имат и други, не по-малки предимства. С тях спестявате време, което иначе бихте загубили в обикаляне на офиси и сравняване на оферти. Когато обмисляте онлайн кредит, всичко, което трябва да направите, е да се отпуснете удобно в собствения си дом и на спокойствие да прегледате всички предложения, които можете да намерите.

Големите и сериозни сайтове предлагат и онлайн консултации, така че ако имате някакви въпроси, свързани с условията на кредита, на който сте се спрели, ще имате сътрудник на ваше разположение, който ще им отговори бързо и подробно.

Всички документи, които са необходими за да вземете своя онлайн кредит, също ще ви бъдат изпратени онлайн, за да можете да ги прегледате на спокойствие и да ги прочетете колкото пъти е необходимо, за да сте напълно наясно с всички условия по вашия кредит.

При толкова много предимства, не е учудващо, че делът на онлайн кредитите нараства постоянно! Спокойствието и удобството, което те предлага не са за подценяване, така че ако планирате вземането на бърз кредит, то бъдете сигурни, че сте проучили добре и възможността да го получите онлайн!


 

Бърз кредит от CrediHelp = доволни клиенти!

 

Решихме да използваме пролетта, за да направим проучване сред нашите клиенти и да разберем доволни ли са от нашите бързи кредити и какво е това, което ги кара да избират нас.

Когато потребителите избират как да вземат пари на заем – с бърз кредит в офис или бърз кредит онлайн, те имат своите потребности, изискваният и очаквания и ние винаги се стремим да ги изпълняваме.

Проведохме своето проучване сред 543 клиента за периода от началото на година до месец април. 354 от тях взели своя кредит през офис и 189, които са кандидатствали онлайн и са получили парите си по банков път.

Резултатите са повече от категорични! Повече от 75% от клиентите ни са изключително доволни от качеството и вниманието, с което са били обслужени и отново биха използвали CrediHelp, когато имат нужда от пари на заем.

И при клиентите, които са взели своя бърз кредит в офис, и при тези, които са предпочели да сторят това онлайн, водещ фактор при избора им е била бързината на обслужване. Краткото време за реакция е определящо за доброто впечатление, с което клиентите ни остават от нас!

Сумите, които сме дали най-много, са варирали между 400-600 лв. и най-често са били за покриване на спешни разходи като ремонт, плащане на сметки и медицински разходи.

За 58% от нашите клиенти най-важно е да бъдат обслужени бързо и сумата им да бъде преведена веднага, след одобрение. 34% смятат, че лесната процедура по кандидатстване за бърз кредит и постоянното съдействие от страна на Кредитните Консултанти са определящи за тях, а за 8% най-важна е дискретността.Първа пролет с бърз кредит от CrediHelp

 

Честита първа пролет, скъпи приятели и клиенти на CrediHelp!

Пролетта е време за обновяване и възход, през който ние ще продължаваме да бъдем до вас и да ви помагаме да осъществявате идеите си! Независимо от сезона, няма неочакван или планиран разход, който да не може да бъде облекчен или дори покрит изцяло от един бърз кредит.

Може да сте решили да се възползвате от професионално пролетно почистване, да смените гумите на колата или да си подарите няколко дни почивка – за нас е без значение, ние ще ви предоставим нужната ви сума!

Това, което има значение е, вие, нашите клиенти да сте уверени, че в наше лице имате не просто пари на заем, а доверен и дългосрочен партньор.

Убедени сме, че ще продължите да се възползвате от кредитните ни продукти, разработени с много професионализъм и покриващия максимално широк спектър от финансови нужди. Както винаги от бърз кредит можете да се възползвате както в офис, така и онлайн.

И тъй като няма по-хубав начин да започнете новия сезон като си изпълните поне едно желание, намислете какво искате, а от нас – пари на заем при страхотни условия, с които да го сбъднете!


Как да се възползвате от бърз кредит, без да натоварвате бюджета си

 

Знаете ли как да се възползвате от бърз кредит, без да натоварвате бюджета си с връщането му и без да имате затруднения с погасяването на вноските? За да можете да управлявате умело парите си, добре е да познавате някои основни положения и особености на всеки бърз кредит. Преди да вземете своите пари на заем, имайте предвид следните неща:

-  Колкото по-кратък е срокът, за който ще върнете кредита си, толкова по-големи са вноските, но оскъпяването му е много по-малко. Ако имате възможност да заделяте по-големи вноски, без това да е проблем за вас, краткият срок е добър избор, тъй като ще върнете своя бърз кредит много по-бързо и отново ще можете да се възползвате от нов, ако имате нужда.

-  Ако смятате, че ще ви бъде по-трудно да заделяте голяма сума за погасяване на вноските ви всеки месец, то по-добре вземете своят заем за по-голям период и с по-малки вноски. Въпреки че така кредитът ви ще излезе по-скъп, можете да го обслужвате по-спокойно и да не се лишавата от други, важни за вас покупки.

-  Сравнете няколко оферти от различни кредитни институции. Условията варират според много фактори.

- Имайте едно наум ако предложението е твърде добро, за да бъде истина. Да, понякога наистина има примамливи промоции, но често те са обвързани с условия, които можете и да пропуснете в бързината.

Съобразявайте падежната си дата внимателно. Най-добре е тя да бъде няколко дни след като получавате приходите си, независимо от какво естество са те. Така винаги можете да сте спокойни, че сте обслужили своя бърз кредит навреме и спокойно да планирате останалата част от месеца. Бърз кредит със страхотна промоция!

 

Удовлетворението на настоящите ни и нови клиенти седи в основата на всяко наше решение. Ето защо решихме, че е време да направим първата си промоция за 2015 година, в помощ на тези, които ще бъдат наши клиенти за първи път!

През месец февруари ще подаряваме на всички наши нови клиенти 5 дни гратисен период, в който могат да ползват своя бърз кредит, без да тече никакво оскъпяване!

Предложението е валидно за всички видове бърз кредит, които предлагаме в нашите офиси. За повече информация можете да се обърнете към своя Кредитен Консултант или да ни се обадите на 0700 15 250 на цената на един градски разговор.


5 начина, по които да използваш максимума от всеки бърз кредит

 

За някои добър, за други лош, бързият кредит доказа, че не е краткотрайно явление и е тук, за да остане. Като се има предвид и изключителната му популярност, а и постоянно променящата се нужда от пари, почти сигурно е, че всеки ще вземе поне един бърз кредит през живота си.

При това положение важно е да знаем как да се възползваме от своите пари на заем така, че да останем доволни.

 

ü  Добре премислете решението си

Решението за взимане на бърз кредит не трябва да е прибързано или спонтанно. Макар един от най-големите плюсове на този вид пари на заем да е точно бързината, за която се отпускат, отделете време да обмислите решението си.

 

ü  Вземете точно колкото ви трябва

Не се изкушавайте от всяко предложение, което получите. Парите са, за да работят за вас и да служат на вашите цели. Вземете своя бърз кредит в нужния за момента размер, а не в максималния, който можете да получите. Така ще си спестите риска да връщате по-голям заем, отколкото действително е било нужно.

 

ü  Уверете се, че можете да погасявате вноските си, без това да ви затруднява

Да вземеш пари на заем не е трудно. Дали от приятел или кредитна институция не е от такова значение. Важното е никога да не забравяте, че след като сте използвали парите по предназначение и сте изпълнили желаното, започва погасяването на кредита. Още преди да сте подписали договора си за заем, внимателно пресметнете приходите и разходите си и парите, които ви остават след като покриете всички свои нужди. Съобразете вноската си така, че да не изпадате в затруднение и да можете спокойно да обслужвате кредита си.

 

ü  Внасяйте редовно вноските си

Не само, че така си гарантирате спокойствие, а и изграждате доверие между вас и кредитната институция, с която имате отношения. Не е тайна, че всеки, който е теглил какъвто и да е вид кредит, има кредитно досие и история. Колкото по-хубави са те, толкова по-бързо и лесно ще получавате всеки следващ заем, което в днешните динамични времена е равно на сигурност и комфорт, от които всеки се нуждае!

 

ü  Рефинансирайте

Понякога се случва и при най-добро желание и добро планиране, вноските все пак да затруднят някого или да излезе нов непредвиден разход, преди старият кредит още да е изплатен. В такива моменти винаги можете да се възползвате от опцията за рефинансиране на своя кредит и да посрещнете новото предизвикателство спокойно и уверено!

 

Бързките кредити са гъвкаво и адекватно решение на финансовите нужди на почти всеки човек. Използвани правилно, те могат да се превърнат в надежден и постоянен източник на средства, с които да се посрещат различни нужди и неочаквани разходи.

 


Бърз кредит през изминалата 2014 година

 

В навечерието на най-светлите празници и на новата година неизменно всеки от нас обръща поглед към изминалата година. За нас като компания за бързи кредити, тя бе динамична и изпълнена с предизвикателства!

Вярваме, че се справихме с тях подобаващо и това личи и от фактът, че продължаваме да сме едно от най-сериозните имена, когато говорим за бърз кредит и не спираме да печелим доверието на нови и нови клиенти, които имат нужда от пари на заем от коректен и доверен партньор.

В началото на тази година стартирахме и нашата платформа, от която може да се кандидатства и усвоява бърз кредит и онлайн. Смело можем да заявим, че ние сме първите, които направиха тази услуга така, че да не се налага клиентите ни да стават от компютъра дори за миг, за да получат своите пари на заем.

Вече повече от 4 години ние се налагаме на пазара като лидер в бързото кредитиране в офис, а вече и онлайн. Целта ни никога не е била бърза и лесна печалба. Влагаме много усилия не само в създаването на качествени и достъпни кредитни продукти, а и в изграждането на дълготрайни и ползотворни отношения с нашите клиенти.

„Бърз кредит“ отдавна не е синоним на лош кредит. Динамичния начин на живот, който живеем, налага и динамични и бързи решения. Ето защо явлението „бърз кредит“ продължи да набира популярност и през изминалата година и се утвърди като едно адекватно и гъвкаво решение при временни финансови затруднения.

Вярваме, че новата година ще бъде дори по-успешна от отиващата си 2014-та. Надяваме се, че и през нея ние ще бъдем вашият избор, когато имате нужда от пари на заем и заедно ще продължим да налагаме понятието „бърз кредит“ като част от съвременния начин на живот и финансова философия! 
Бърз онлайн кредит – за да подарите на любимите си хора празниците, които заслужават

 

С идването на най-светлите празници в годината всеки се замисля за традиционните подаръци и начините, по които да направи близките си хора щастливи. Със своя бърз онлайн кредит CrediHelp ще се погрижи да дарите на важните за вас хора вниманието и грижата, която заслужават!

За да получите нашия бърз онлайн кредит се изисква единствено да попълните онлайн формуляра за кандидатстване. Сумата, която можете да получите е до 2000 лв., а вноските, на които ще погасявате бързия си кредит можете да видите благодарение на плъзгачите, още преди да сте кандидатствали, което е безценно предимство, когато планирате бюджета си.

Ако кандидатствате за бърз онлайн кредит, вие ще си спестите попълването на тонове документи, чакането в офиси и всички други типични неудобства, време, което можете да използвате за много по-важни и интересни неща! За цялата процедура по получаването на онлайн кредит вашето присъствие не е необходимо нито веднъж, достатъчно е да имате компютър и интернет, всичко останало поемаме ние!

Отговор, дали сте одобрени за онлайн кредит ще получите до няколко минути, а самата сума ще ви бъде преведена по сметка малко след това.

Този вид кредити стават все по-популярни и имайки предвид многото им предимства, това не е случайно. В този динамичен и все по-дигитален свят, нашият бърз онлайн креди е това, от което имате нужда винаги, когато ви трябват пари на заем от сигурен и доверен партньор.

Сега вече спокойно можете да започнете пазаруването си и да се погрижите да дарите скъпите на сърцето ви хора с вниманието и жестовете, които наистина искате да им дадете! Дали с подаръци, със страхотна ваканция или по някакъв друг начин – това оставяме на вас! А защо да не подарите нещо и на себе си, с което да отбележите края на още една година и да поставите началото на следващта, още по-успешна! J


С бърз кредит от  CrediHelp Коледата е възможна!

 

Празниците наближават и освен с добро настроение и положителни емоции, много хора ги свързват с големи разходи и стрес. Дори бюджетът ви да е добре разпределен, наситен на празници месец, какъвто е декември, може да го поразклати. Ето нашите празнични съвети, как да си помогнете с бърз кредит и да избегнете напрежението!

 

1.       Направете калкулация, която да включва всички типични за декември разходи. Включете подаръци, разходи за пътувания, разходи за алкохол и храна и др. След като имате сумата, която ще ви е нужна извънредно, можете да пристъпите към получаването на пари на заем по удобен за вас начин – в офис или онлайн.

 

2.       Важно е да започнете с подготовката по-рано. Така не само ще си спестите излишни нерви, но и ще се възползвате от предложения на по-добри цени. Ако действате рационално и планирано, ще успеете да направите много повече с вашия кредит, отколкото сте предполагали! Не забравяйте, че с наближаването на празниците цените на повечето почивки, куверти и типични празнични артикули се покачват.

 

 

3.       Пазарувайте онлайн. Пазарът отдавна не ограничава потребителите с локално пазаруване. Можете да поръчате страхотни подаръци онлайн, които не само ще са на страхотни цени, а и ще бъдат уникални, тъй като не се предлагат на българския пазар. Ако вземете своя бърз кредит онлайн, не само ще го получите за минути, а можете да започнете с пазаруването си веднага, дори без да ставате от компютъра, тъй като парите ви ще бъдат преведени по банкова сметка! Така можете за по-малко от няколко часа да осигурите страхотни подаръци на любимите си хора, без да напускате уютния си дом и да се налага да обикаляте с дни по магазините!

 

4.       Забавлявайте се! Не забравяйте, че празниците са повод за радост и почивка. Ако добре прецените разходите си, не само ще зарадвате всички близки хора и себе си с незабравими празнични дни, но и няма да имате затруднения да изплащате своя бърз кредит на малки и достъпни вноски!
Как да изберете компания, при която да кандидатствате за бърз кредит

 

Когато имаме спешна нужда от пари на заем, бързите кредити са най-доброто решение, което няма да ни постави в неудобната ситуация да взимаме от познати и приятели, нито ще ни наложи попълването на тонове документи и чакането с дни на отговор от банка.

Дали ще изберем на вземем бърз кредит онлайн или в офис, или ще предпочетем да се срещнем с кредитен консултант на удобно за нас място, това е въпрос на лични предпочитания. При всички положения за минути или часове, вие ще имате нужната ви сума пари и това е един от големите плюсове на небанковите кредитни институции.

Единственото нещо, за което трябва да се погрижите и на което трябва да обърнете специално внимание е изборът на компания, от която да вземете своя бърз кредит. На българския пазар има повече от 200 компании за бързи кредити. Как да изберете вашата и сте сигурни, че в нейно лице ще получите не просто един бърз заем, а коректен партньор ? Ето нашите съвети:

-          Проучете няколко компании, за които сте чували и ви вдъхват доверие

-          Разгледайте уеб сайтовете им, профилите им в социалните мрежи, коментари за тях и работата им по форуми

-          Проверете колко служители има компанията. Не забравяйте, че големите компании са по-добрият избор, когато имате нужда от сигурност и професионализъм

-          Срещнете се с кредитен консултант или посетете офис на компанията, преди да вземете бърз кредит. Обсъдете възможностите, запознайте се с продуктите, прочетете общите условия

-          Проверете колко офиса има компанията.

Не забравяйте, че независимо дали сте избрали да вземете бърз кредит онлайн или в офис, това не е еднократен акт, за който ще забравите. Избирайте компания за кредитиране, вие избирате партньор, с който градите отношения, така че не правете избора си с лека ръка.

Ние се гордеем с дългосрочните и коректни отношения, които създаваме с нашите клиенти! Убедени сме, че предлагаме много повече от бързи кредити, а именно навременна помощ, прозрачни условия и най-важното – коректност във всяка стъпка! 7 причини да се възползвате от бърз кредит

 

Чували сме хубави неща за бързите кредити, чували сме лоши неща за бързите кредити. Колко от тази информация ще приемем наготово и колко ще използваме собствени наблюдения и анализи, за да създадем мнението си, е въпрос на личен избор. Ето нашите 7 причини, защо бързите кредити са подходящ начин да получите пари на заем:

 

1.         Защото бързите кредити са наистина бързи. Когато ви трябват пари на заем, в повечето случаи, нуждата е спешна. Не след 3 дни, не след седмица, а веднага. Бърз кредит можете да получите до час!

2.       Защото процедурите по кандидатстване и усвояване на бърз кредит са улеснени. Няма нужда да се редите на опашки и да попълвате тонове документи, като губите от ценното си лично време.

3.        Защото са с прозрачни условия. Да, всяка сериозна кредитна институция, която предлага услугата бърз кредит, държи на репутацията си и следва стриктно законите, което прави условията и ясни и прозрачни. Затова внимателно избирайте компанията, с която ще работите.

4.        Защото са удобни. Можете да посетите офис, можете да се срещнете с консултант на удобно за вас място, а можете да кандидатствате и изцяло онлайн. Няма по-гъвкав вариант за получаване на пари от бързия кредит.

5.       Защото един бърз кредит винаги е дискретен. Няма нужда приятелите или роднините ви да разбират, че имате финансови затруднения. Просто уточнете при кандидатстването, че желаете дискретност и никой няма да разбере за вашия заем.

6.       Защото вноските са малки и съобразени с възможностите ви. Когато взимате пари чрез бърз кредит, вие определяте периода, за който да ги върнете, което се отразява на вноските. Така можете да изберете най-удачния за вас погасителен план, който няма да тежи на бюджета ви.

7.        Защото не ви отпускат кредит в банка. По една или друга причина, понякога банките отказват да финансират някого. В такива моменти небанковите финансови институции са незаменима помощ, защото следват различни критерии при одобряване на исканията, като същевременно остават доказали се във времето и надеждни институции. 
Когато ни трябват пари на заем - предимствата на бързите кредити


Знаем, колко е динамичен животът на съвременния човек, колко непредвидени разходи възникват и как понякога, колкото и внимателно да сме планирали разходите си, излиза нещо, което не сме очаквали.

Да останеш без средства, когато имаш нужда от тях е изключително стресиращо преживяване, особено, когато става въпрос за неотложен разход. Вземането на пари на заем от приятел невинаги е добра идея, тъй като често става повод за разваляне на отношенията, а и често е придружено от неудобство. Ето защо в такива моменти най-лесно и удобно е да се възползвате от един бърз кредит.

Когато не искате да губите дни наред, за да кандидатствате в банка или имате други съображения, поради които това не може да се осъществи, небанковите финансови институции предлагат бърз и лесен начин, да решите временните си финансови затруднения – бърз кредит.

Бързият кредит е практично решение на спешната нужда от пари на заем. Той може да е малка сума, от порядъка на 200-300 лв., а може да бъде и по-сериозна сума, обикновено до 3000 лв. Този широк диапазон от суми осигурява гаранция, че каквато и нужда да се е появила в живота ви – тя ще бъде покрита.

Неслучайно този вид кредит се нарича бърз кредит – това е заради кратките срокове, в които се отпуска. Все пак, вие имате нужда от средства веднага, а не след седмица, нали? Този вид пари на заем се отпускат за минути или часове.

Дори когато нямате спешна нужда от  пари, а просто имате план или желание, защо трябва да чакате, за да осъществите? Днешния свят не чака никого, възможностите са много, но и изчезват бързо и тези, които не реагират навреме, ги пропускат. Така че, не се страхувайте да изпълните желанията си тук и сега, стига добре да прецените възможностите си за погасяване на вашия бърз кредит.

Погасяването на вашия заем е съобразено с възможностите и желанията ви. Трябва само добре да прецените средствата си и няма да имате проблем да правите вноските по своя бърз кредит. Седмични или месечни, те са пропорционални на сумата, която сте взели и срокът на връщане и са лесни за покриване.

Не е трудно да се види, че един бърз кредит е най-доброто решение на финансовите затруднения, но само, когато са временни! Той е идеалното решение и за тези, които не обичат да чакат, а искат да живеят живота си тук и сега.

Ако искате да се възползвате от нашите страхотни предложения за бърз кредит – в офис или онлайн, можете да го направите тукили да се обадите на 0700 15 250 за повече информация и среща с наш Кредитен Консултант!


Бърз кредит – митове и реалност

 

За бързите кредити се носят всякакви легенди, почти никога неподкрепени от реални факти и документи. И въпреки че често стават обект на неоснователни атаки, тяхната популярност не спира да расте. Почти няма българин, който да не се е възползвал поне веднъж от бърз кредит – и защо не, след като това е един от най-удобните и практични варианти да получите пари на заем? Кои са най-честите обвинения, отправяни срещу бързите кредити и каква доза има истина има в тях?

-          Всеки бърз кредит има скрити уловки. – Това, разбира се, няма нищо общо с действителността. При вземането на бърз кредит всички условия са описани в договора, който клиентът подписва. За всичко, за което клиентите имат нужда от допълнителни разяснения, те могат да попитат своя Кредитен Консултант или да се обадят на националния телефон, който всяка голяма и сериозна компания има.

 

-          Ще вземеш 500 лв. и ще изведнъж ще се окаже, че имаш да връщаш 5000 лв. – Още един градски мит, който за съжаление е много разпространен. Всеки бърз кредит има ясни условия, срокове и лихви. Те са ясно и подробно описани в договора. Няма как да се събудите една сутрин и просто да се окаже, че дължите хиляди. Справки за дължимите суми можете да направите по всяко време, а при наближаване на падеж винаги се получава известие, за да не се пропуска вноска и дължимото да се натрупва.

 

-          Не можеш да си погасиш бърз кредит по-рано, защото има санкции. – Всъщност всеки има право да погаси кредита си предсрочно, когато прецени, без да има каквито и да е допълнителни такси или комисионни.

 

-          Трябва да си много отчаян, за да вземеш бърз кредит! – Това е най-невярното от всички твърдения! Бързите кредити са най-удобния и удачен вариант да се вземат пари на заем при непредвидено възникнал разход или нужда от средства за планирана покупка. Процедурите са улеснени и прозрачни, усвояването на парите е изключително бързо. Малките равни месечни вноски са лесни за погасяване, а възможностите за удължаване и рефинансиране на кредита са добре дошли при нужда.

 

Предрасъдъците по отношение да бързите кредити бавно, но сигурно остават в миналото. Тяхната незаменима помощ във важни моменти става все по-очевидна за забързаните и динамични хора, които имат нужда от адекватни и навременни решения в ежедневието си. Конкуренцията на пазара за бързи кредити е важен регулатор, който стимулира всяка сериозна компания да се развива и да предлага все по-добри продукти, условия и обслужване, от което разбира се печелят най-важните за всеки бизнес хора – клиентите. 


Есен с бърз кредит от CrediHelp

 

Лятото е към краят си и вече е време да помислим и да се подготвим за идващата зима.  Преди това обаче не трябва да забравяме един изключително важен ден за всички малки пакостници – 15 септември. За много родители този ден освен с вълнение и радост е свързан и с финансови затруднения. Ето къде идваме ние със страхотните си предложения за бърз кредит, който да облекчи всички и да им остави възможност да изживеят този вълнуващ ден без финансови притеснения. Покупките за учениците са сериозно перо в семейния бюджет, не само за родителите на първокласниците, а и за всички останали. Дрехи, учебници, пособия, раница, обувки...списъкът няма край. С някой от нашите изгодни бързи кредити всичко това може да се покрие без проблем! Ако сте наш нов клиент можете да се възползвате от бърз кредит Speedy до 1300 лв., с който не само ще поемете ученическите разходи, а ще ви останат пари и за някое подобрение по дома, с което да посрещнете зимата по-комфортно. Ако пък работите в държавна институция, не подминавайте бърз кредит Professional, който нашите специалисти специално са разработили за вас. Първата и последната му вноски са наполовина!

Разбира се не трябва да пропускате възможността да получите и пари на заем онлайн. Само за минути и без да излизате от дома или офиса си, можете да вземете до 2000 лв. Просто попълнете формата за кандидатстване тук и изчакайте няколко минути, за да разберете, дали сте одобрен.

В случай, че вече сте предвидили разходите по училището на вашето дете или просто все още нямате такова, можете да вземете пари на заем, за да освежите дома си и да го направите по-уютен за зимните месеци, когато традиционно хората прекарват много повече време вкъщи. С един бърз кредит можете да си позволите нова изолация (с която ще спестите от отоплението на дома си и само това е достатъчно да покрие кредита ви!), нов или много по-икономичен климатик или нова дограма например. Все решения, които бързо ще се изплатят.

А ако сте от свободните духове, които просто искат да се забавляват и наслаждават на живота, един бърз кредит може да ви осигури септемврийска или дори октомврийска почивка в някоя от южните ни съседки, спомените за която да ви топлят цяла зима J

Независимо какви планове имате и от какво имате нужда, винаги може да кандидатствате за бърз кредит от CrediHelp и да ги осъществите. Малките месечни вноски са практично решение, когато имате нужда от пари, но нямате в наличност, защото просто няма да ги усетите. А желаните резултати ще бъдат налице!

Не се колебайте да ни се обадите на 0700 15 250, на цената на един градски разговор, за да зададете въпросите си, да научите за актуалните ни промоции и да получите съдействие по всякакви въпроси, свързани с нашите кредитни продукти!


Бърз кредит в офис или онлайн от CrediHelp

 

С популяризирането на живота на кредит, различните видове кредити, които пазарът предлага нарастват непрестанно. Най-популярни от няколко години насам си остават бъзите кредити. Това не е случайно, с гъвкавите си погасителни планове и размер на сумите, бързите кредити станаха предпочитано средство за покриване на непредвидени разходи, както и удачен вариант за осъществяването на покупка, ремонт или почивка.

За да може да се отговори на нуждите на потребителите и да им се осигури максимално удобство, бързите кредити претърпяват постоянно развитие и усъвършенстване. Най-видимо това личи по възможността, която по-големите компании предлагат – кредитът да бъде взет онлайн или в офис.

Тъй като всеки клиент има специфични изисквания и предпочитания, удобствата на онлайн кредита бързо го направиха предпочитан начин за получаване на пари на заем. Процедурите по взимане на бърз кредит онлайн от CrediHelp са максимално опростени и изискват единствено попълването на онлайн заявка, което става в уюта на собствения дом на клиентите и една от причините той да е толкова харесван.

От момента на изпращане на формата за кандидатстване за бърз онлайн кредит до момента на получаване на парите минават минути, незаменимо предимство, когато парите са необходими спешно.

Ако пък клиентът предпочита личния контакт винаги може да се възползва от опцията да кандидатства за бърз кредит в офис в някой от офисите ни из цялата страна, където ще бъде обслужен бързо и любезно и ще му бъде оказано съдействие по всички въпроси, които го интересуват.  Кредитът си ще може да получи в брой при това само до 2 часа.

Това са само малка част от предимствата и удобствата на взимането на бърз кредит от офис или онлайн. Не забравяйте винаги да проверявате компанията, в която кандидатствате и да се доверявате само на големи и доказали се във времето финансови институции.

 

Бърз кредит – за лятното освежаване на дома


 painting-wall.png


Лятото е идеалното време за ремонт или просто за освежаване на дома. Мнозина използват отпуските си не, за да отидат на почивка, а за да се погрижат за домовете си. Един такъв разход, разбира се, не винаги може да се поеме от предвидения бюджет и често се налага да се тегли кредит. И тук предимствата на бързите кредите не са за пренебрегване. Без попълване на тонове документи, чакане с дни и излишни формалности, един бърз потребителски кредит би могъл да покрие ремонта вкъщи без проблем. Бърз кредит бихте могли да получите само за минути като посетите някой офис или кандидатствате онлайн. Процедурата за вземане на бърз кредит е максимално опростена и улеснена с цел да се спести от вашето време и да не ви натоварва с излишни неудобства. Вземайки бърз кредит вие ще можете да се погрижите за най-важното – дома ви, а после да връщате заема на удобни месечни вноски, без да го усетите! Ако искате да вземете бърз онлайн кредит само за минути, можете да го направите тук, а ако предпочитате да посетите офис или Кредитен консултант да ви обслужи на удобно за вас място, можете да разгледате тук. Така ще можете да посрещнете есента и зимата спокойни, а бюджетът ви никога няма да разбере, че сте правили ремонт!
 Бърз кредит - вече и в Гоце Делчев!


Бързите кредити отдавна са начин на живот! Ето защо ние не спираме да откриваме нови офиси, за да можем да бъдем максимално близо и удобни на всички наши клиенти. За всеки, който предпочита да кандидатства не за онлайн кредит, а за бърз кредит в офис или чрез консултант, ние отворихме поредното място, на което това може да бъде направено. За най-новия ни офис ние се спряхме на град Гоце Делчев. Можете да ни откриете на адрес ул. Бяло море 1 и да се възползвате от разбообразните кредити, които предлагаме!
Бързи кредити, празненства и награди

 

На 24 май красивият български град Благоевград празнува своя празник. CrediHelp отдавна има офис там и ние наистина обичаме този град! Затова нашите служители се присъединиха без колебание към веселбата, която се състоя в центъра на града. И понеже освен да раздаваме пари на заем, ние обичаме и да радваме своите приятели и фенове с и без повод, и този път не пропуснахме да организираме томбола за всички, желаещи да се включат, без ограничения! Късметлията, който си тръгна с таблет с безплатен интернет се казва Благой Анастасов! 


qqw.pngБърз онлайн кредит – незаменимо удобство

Чудили ли сте се, защо онлайн кредитите набират такава популярност? Задавали ли сте си въпроса как се процедира с документите и дали данните ви са защитени, когато кандидатствате за бърз кредит онлайн? Ние ще ви отговорим!

За да бъдат защитени данните, които предоставяте онлайн, винаги проверявайте дали сайтът, който ги изисква притежава SSL сертификат. Той гарантира сигурността на информацията, която се споделя онлайн.

Онлайн кредитите стават все по-предпочитани заради малкото време, което е нужно за кандидатстване и отпускането им. В повечето случаи то варира между няколко минути и час. В CrediHelp вие ще получите отговор на искането си за кредит за максимум 20 минути. Самата форма, която трябва да се попълни е една страница и също отнема не повече от няколко минути. Това спестява много време и неудобства на потребителите и бързите кредити онлайн стават все по-надежден и удобен източник на средства за непредвидени ситуации.

Когато изпратите заявката си и бъдете одобрени, вие ще получите целия набор от документи, които са необходими и ще можете да ги прочетете на спокойствие в дома си. Заедно с тях ще получите и код, който служи като електронен подпис. Когато се запознаете с документите, можете да въведете електронния подпис на посоченото място в сайта и от този момент нататък договорът вече е сключен. Парите се превеждат веднага!
Сума

100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1200
1400
1600
1800
2000

Месеци

3
4
5
6
7
8
9
10
11
Сума на кредита - лв
Срок на кредита в месеци -
Дата на първа вноска -
Виж СЕФ